De wereld volgens Irma

Zakelijk

Zakelijke dienstverlening. Zakelijk.

Al jaren voordat ik op 1 januari 2008 mij officieel als zzp’er heb ingeschreven was ik al werkzaam als webhoster, webdesigner, seo en content specialist.

Zakelijke dienstverlening

Vanaf september 2014 beheer ik samen met mijn collega Marij van Peer het bureau Social Media Oss. Hier hebben we onze online activiteiten bij elkaar gebracht. Samen hebben we een aantal plaatselijke klanten in het MKB. En dan met name klanten in de horeca, bouw, zorg en het sociaal domein. Verder houden we ons ook bezig met community building.

Sindsdien hebben onze werkzaamheden zich uitgebreid en zijn wij naast social media specialisten ook adviseurs op het gebied van (online) communicatie. Mochten wij de gewenste kennis niet in huis hebben, dan kunnen we altijd gebruik maken van ons netwerk in de gemeente Oss.

Heisterkamp producties en Zichtbaar op het internet, zijn nog steeds poten aan mijn organisatie. Hierin heb ik voornamelijk webhosting en webdesign ondergebracht. Naast de ontwikkeling en hosting van websites voor klein zakelijke klanten, zorg ik ook voor de veiligheid van de WordPress websites. Dat puntje wordt nogal eens vergeten. Maar o zo belangrijk in deze tijd van hackers. Verder zorg ik dat de websites technisch altijd up-to-date zijn.

Ook zorg ik voor content, in foutloos Nederlands. En op B2 niveau.

Dit alles in een abonnementsvorm.